Home
Mijn profiel
Curriculum Vitae
Opdrachtgevers
Contact
Mijn profiel

Wie is Reinold Minderhout

Reinold is geboren in 1964. Een jaar waarin vele sucessen geboekt zijn, zoals het aannemen van de ‘Civil Rights Act' in Amerika waarin discriminatie op basis van ras, religie en geslacht wordt verboden. Ook bereikt Piet Verschoor als eerste Nederlander de Zuidpool, wint Sjoukje Dijkstra goud bij het onderdeel kunstschaatsen op de Olympische winterspelen en weet Anton Geesink het Olympisch goud te pakken in Japan, de bakermat van het judo.

 

Reinold is in de afgelopen 20  jaar succesvol geweest als SAP HR consultant en Projectmanager. Zijn roots liggen bij SAP HR Time Management. Daarnaast heeft Reinold veel ervaring op het gebied van inrichting van de Payroll. In de loop der jaren heeft Reinold zich als allround HR Consultant  ontwikkeld waarbij hij vele projecten heeft uitgevoerd, zowel nationaal als internationaal, in rollen variërend van de inhoudelijke expert tot projectmanager.

Daarnaast heeft Reinold de afgelopen jaren de rol van Service Delivery Manager op een SAP Service Center vervult. In deze rol heeft hij de processen binnen het Service Center vormgegeven op basis van ITIL en is hij verantwoordelijk geweest voor de dienstverlening naar de klanten op basis van SLA’s. Hij is in deze periode ook uitvoerend verantwoordelijk geweest voor het beheer van de SAP HR systemen van de klanten van het Service Center.

Door de verscheidenheid aan  rollen is een sterke mix aan kennis en ervaring bij Reinold aanwezig,zodat hij prima in en met een team kan opereren in een sturende rol én in een SAP HR inhoudelijke rol.
Door zijn gedrevenheid en gevoel voor de mens achter de activiteit, kan hij het team en het project de juiste stimulans en richting te geven.

Bij alles wat Reinold doet staan twee kernwaarden voorop:

  1. Afspraak = afspraak
  2. Structuur = basis voor succes

HomeMijn profielCurriculum VitaeOpdrachtgeversContact